main logo
1584

Cristiano Ronaldo, apariție de 300.000 de euro la antrenamentul lui United

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a sosit la antrenamentul lui Manchester United conducând un Bentley, în valoare de aproape 300.000 de euro.

Ronaldo, apariție de 300.000 de euro la antrenamentul lui United

Cristiano Ronaldo, un colecționar de mașini de lux, a atras toate privirile când a apărut la baza din Carrington la volanul unui Bentley Flying Spur. Starul portughez a fost urmat de doi oameni de securitate, într-un Range Rover, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Cristiano Ronaldo, posesorul unui Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur poate să depășească suma de 300.000 de euro, în funcție de dotările alese. Bolidul atinge o viteză maximă de 333 km/oră.

Mașina aleasă de Ronaldo pentru primul antrenament la United

Atacantul portughez este un împătimit al mașinilor de lux și se poate lăuda cu o colecție de 18 bolizi.

La primul antrenament de la revenirea în Anglia, Cristiano Ronaldo a condus un Lamborghini Aventador, estimat la aproape 200.000 de euro.

La începutul acestei veri, Ronaldo a fost văzut făcând un tur al fabricii Ferrari Maranello și se speculează că a comandat un Ferrari Monza în valoare de 1,6 milioane de euro.

Însă, nu Ferrari Monza este cea mai scumpă mașină din garajul lui Ronaldo, ci Bugatti Centodieci, pentru care portughezul a cheltuit 9 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, colecție impresionantă de mașini

Cristiano e fan Bugatti. Lusitanul are în colecția sa impresionantă trei exemplare de vis: Centodieci (9 milioane de euro), Chiron (3 milioane) și Veyron (1,6 milioane).

În garaj se mai găsesc un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și McLaren Senna.

La aniversarea de acum 2 ani, Cristiano și-a dăruit și un Mercedes G Wagon, de 700.000 de euro.

Se spune că Ronaldo are o colecție de mașini cu o valoare uimitoare, de peste 18 milioane de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării