main logo
406

Cristiano Ronaldo a anunțat când se va retrage din fotbal

Starul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a afirmat că se simte cu zece ani mai tânăr decât vârsta sa reală (33 ani) şi consideră că va mai putea juca la cel mai înalt nivel încă mulţi ani de acum înainte, informează L'Equipe.

Cristiano Ronaldo a anunțat când se va retrage din fotbalCristiano Ronaldo a anunțat când se va retrage din fotbal

„În acest moment, am o vârstă biologică de 23 de ani. Am încă mult timp înaintea mea. Pot juca până când voi împlini 41 de ani. Mă simt bine, fericit, nu pot să mă plâng", a declarat Ronaldo într-un interviu acordat programului de televiziune El Chiringuito.

Jurnalista Arancha Rodriguez a făcut rost de istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Deși are 33 de ani, starul Realului se află la cel mai înalt nivel, iar organismul său este aproape de perfecțiune. Ziarista a prezentat datele unor doctori, care au rămas impresionaţi de organismul superstarului blanco. Vârsta lui biologică ar fi de doar 23 de ani, astfel că e de aşteptat ca portughezul să evolueze la cel mai înalt nivel câţiva ani buni.

Fotbalistul lusitan se pregăteşte în prezent să dispute a treia finală consecutivă de Liga Campionilor cu Real Madrid, care o va înfrunta pe Liverpool, sâmbătă seara, la Kiev (21:45).

Întrebat în legătură cu zvonurile privind transferul brazilianului Neymar la Real, Ronaldo nu s-a arătat prea entuziasmat de această posibilitate.

„Cei mai buni sunt deja la Madrid: Bale, Benzema, Vazquez, Asensio sunt toţi aici", a spus căpitanul selecţionatei Portugaliei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării