main logo
758

COVID-19: Fotbalistul moldovean Vitalie Damașcan a revenit acasă

Atacantul moldovean Vitalie Damașcan (21 de ani) a revenit din campionatul Olandei (echipa Fortuna Sittard), întrerupt din cauza pandemiei Covid-19, acasă, la Soroca.

COVID-19: Fotbalistul moldovean Vitalie Damașcan a revenit acasăFoto: moldpres.md

”Practic, ziua întreagă mă aflu acasă, în sânul familiei. Vizionăm împreună multe filme. Țin mereu legătura cu coechipierii. Concomitent mă antrenez, conform posibilităților existente și recomandărilor antrenorilor clubului”, a declarat jucătorul, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Fotbalistul a adăugat că s-a pătruns, ca și majoritatea populației, de importanța respectării măsurilor impuse de situația creată în țară. ”Respect toate interdicțiile prevăzute de carantină. Este o responsabilitate ce revine tuturor. Mă delectez, în același timp, cu supele pregătite foarte gustos și mă strădui să evit dulciurile”, a mai spus jucătorul.

Vitalie Damașcan este împrumutat Fortunei de echipa italiană Torino FC, pentru care a semnat în 2018 un contract pe un termen de doi ani și jumătate. În 2017 a fost desemnat la ”Gala laureaților fotbalului moldovenesc” cel mai bun atacant și a devenit posesor a încă două trofee - cel mai bun golgheter și cel mai bun tânăr jucător. Tânărul performer are în palmares cu Sheriff două titluri de campion național (2016/2017, 2017) și deținător al Cupei Moldovei (2017). Pentru Sheriff a marcat 31 de goluri. Jucătorul și-a început cariera la Zimbru, pentru care a evoluat în anii 2015-2017.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării