main logo
1048

Coşmar în 35 de minute pentru Real Madrid: Goluri încasate şi pierderi

Învingătoare cu 2-1 în meciul tur cu Ajax, Real Madrid a avut parte de 35 de minute de coşmar pe "Santiago Bernabeu" în returul optimilor de finală din Liga Campionilor: a încasat două goluri rapide, apoi Lucas Vazquez şi Vinicius Jr. s-au accidentat şi au părăsit terenul.

Coşmar în 35 de minute pentru Real Madrid: Goluri încasate şi pierderi

Coşmarul "albilor" a început devreme, în minutul şapte, când Ziyech a dat prima lovitură şi a redat speranţele olandezilor. Au urmat minute foarte bune ale oaspeţilor, alte ocazii, iar Neres, după o fază genială a lui Duşan Tadic, a făcut 2-0. Elevii lui Solari nu s-au trezit, defensiva nu a încetat cu gafele, iar veştile proaste au venit, parcă, precum un tăvălug programat, transmite Ştiri.md cu referire la prosport.ro.

În minutul 29, Lucas Vazquez, preferat în locul lui Gareth Bale din primul minut, s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida. A intrat starul galez în ceea ce nu părea să fie o problemă foarte mare, dar o nouă lovitură avea să vină peste doar şase minute.

Accidentat uşor după un fault al lui Mazraoui, Vinicius Junior a încercat să ia o fază pe cont propriu, dar s-a oprit brusc acuzând dureri la coapsa dreaptă. Au urmat scene greu de privit cu brazilianul de 18 ani în prim-plan, iar sud-americanul a fost nevoit, la rândul său, să părăsească terenul în lacrimi. A intrat Marco Asensio, în minutul 35, iar spaniolul a găsit 10 colegi debusolaţi, incapabili să oprească atacurile în haită ale unor adversari dezlănţuiţi, care au lăsat în spate orice teamă şi s-au năpustit, pur şi simplu, spre poarta lui Thibaut Courtois.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării