main logo
653

Componența lotului național U-23 de lupte libere pentru Europene

Componența lotului național Under-23 de lupte libere, care va participa la Campionatul European din anul curent, a fost stabilită.

Componența lotului național U-23 de lupte libere pentru EuropeneComponența lotului național U-23 de lupte libere pentru Europene

Din echipă vor face parte următorii luptători: Mihai Lapp (57 kg), Vitalie Bunici (60 kg), Maxim Saculțan (65 kg), Vasile Diacon (70 kg), Gheorghe Pascalov (74 kg), Ivan Ichizli (79 kg), Andrian Grosul (86 kg), Gheorghe Erhan (97 kg), Samhan Jabrailov (120 kg), transmite Știri.md cu referire la Moldpres

”Vom concura la toate categoriile de greutate prevăzute în programul competițional. Șanse teoretice de a urca pe podiumul de premiere au toți membrii lotului. Va deveni însă premiant doar cel care se va pregăti în timpul rămas până la Europene mai bine de acest turneu important”, a declarat pentru agenție antrenorul secund al lotului național Ruslan Bodișteanu. ”Sigur că ne gândim la modul serios să obținem medalii. Să vedem însă cum va fi”, a mărturisit antrenorul Ion Vremere, care-i pregătește pe Vitalie Bunici și Andrian Grosul.

Cel mai titrat luptător din lot este Maxim Saculțan, care a devenit anul trecut medaliat cu bronz la Europenele Under-23.

Cel mai bun luptător moldovean de stil liber este Petru Marta, care-i dublu campion european, premiant la Campionatul Mondial, campion al Uniunii Sovietice și al Spartachiadei popoarelor din URSS. Campionatul European Under-23 din anul curent se va desfășura pe 4-10 martie la Novi Sad (Serbia).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării