main logo
1824

CM 2018: Gafa impardonabilă comisă de ruși în finală

Franța s-a impus în fața Croației în finala Cupei Mondiale din Rusia, iar președinții celor două țări au făcut spectacol în tribune.

CM 2018: Gafa impardonabilă comisă de ruși în finală

Șeful statului din Franța, Emmanuel Macron și omologul său din Croația, Kolinda Grabar Kitarovic, s-au manifestat ca niște suporteri adevărați în loja oficială a arenei din Lujniki. 

În fața a peste 78.000 de spectatori, președinta Croației a sărit de pe scaun la fiecare gol al favoriților, în timp ce Macron s-a mulțumit să-i salute pa fani din înaltul tribunei, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Cei doi au stat alături de președintele Rusiei, Vladimir Putin, și de șeful FIFA, Gianni Infantino. Înaintea finalei, Kitarovic i-a mulțumit șefului statului din Rusia: "În numele tuturor fanilor croați, mulțumesc Rusiei pentru ospitalitate. Ați fost gazde extraordinare. Mulțumim, Rusia! Hai, Croația", a fost mesajul președintelui Croației postat pe reţelele de socializare.

Kolinda Grabar-Kitarovic a fost prezentă chiar în vestiar, alături de elevii lui Zlatko Dalic, după calificarea Croației în semifinale. Îmbrăcată în tricoul naționalei, ea a cântat și a dansat alături de fotbaliști.

Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani) a reușit să atragă toate privirile la competiția găzduită de Rusia, fiind chiar una dintre cele mai sexy prezențe de la acest Mondial. Ea este prima femeie care ocupă această funcție din istoria poporului croat.

În timpul festivității de premiere, rușii au comis și o gafă. Pe o ploaie torențială care tocmai a început în acele momente, organizatorii au avut o singură umbrelă, pe care au folosit-o pentru președintele Vladimir Putin, în timp ce Kitarovic a fost nevoită să stea în ploaie, la fel ca Macron, Infantino și ceilalți oficiali.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării