main logo
417

CM 2018: Argentina vs Islanda scor 1:1. Messi a ratat un penalty

Partida dintre Argentina și Islanda, prima din grupa D a Cupei Mondiale, s-a terminat cu egalitate.

CM 2018: Argentina vs Islanda scor 1:1. Messi a ratat un penalty

Argentina a fost ţinută în şah de Islanda, care a evoluat pentru prima dată la un Campionat Mondial. Messi a irosit un penalty în repriza secundă, la scorul de 1-1, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Islanda a produs prima surpriză a acestui turneu, nu numai prin rezultat, dar şi prin evoluţia curajoasă.

Sergio Aguero (19) a deschis scorul pentru echipa ”albiceleste”, însă Alfred Finnbogason a egalat (23). Lionel Messi a ratat un penalty în min. 64.

Argentina a început bine, sub privirile legendarului Diego Maradona, şi a pus presiune din primele momente, prima ocazie a sud-americanilor venind în min. 8, când Tagliafico a reluat puţin alături cu capul, din centrarea lui Messi.

Peste doar două minute islandezii au avut o mare oportunitate de a marca, însă Bjarnason a ratat surprinzător.

În cele din urmă dubla campioană mondială a reuşit să deschidă scorul, în min. 19, prin Aguero, care a marcat cu un şut din întoarcere, după ce a fost angajat în careu de Marcos Rojo.

Arţăgoşii islandezi au egalat imediat, prin Finnbogason (23), care a reluat simplu în plasă o minge respinsă de Caballero, la şutul lui Gylfi Sigurdsson.

Biglia (32) a şutat puţin peste poartă din afara careului, dar replica nordicilor nu s-a lăsat aşteptată şi Gylfi Sigurdsson (45) a pătruns bine în careu, dar şutul său a fost respins de Caballero.

Argentina a continuat să aibă o posesie covârşitoare şi după pauză, dar nu a găsit drumul spre poarta lui Haldorsson.

Dubla campioană mondială a primit penalty în min. 64, când Magnusson l-a agăţat pe Meza, însă vedeta Leo Messi a executat slab lovitura de pedeapsă, iar Halldorsson a apărat.

Messi, bine blocat tot meciul, şi-a încercat şansa în două rânduri (66, 81), dar nu a nimerit ţinta.

Argentina a cerut în penalty în min. 77, când Pavon a părut agăţat în careu, dar arbitrul nu a dat nimic şi nici nu a apelat la asistenţa video. Mascherano (88) şi-a încercat şansa de la distanţă, dar Haldorsson a prins. Messi (90+2) a ratat ultima şansă, şutul său trecând peste poartă.

Argentina, considerată marea favorită a grupei, a dezamăgit din nou, după ce a fost aproape să rateze calificarea la CM 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării