main logo
384

Cluburile Zimbru şi Milsami au anunţat un obiectiv comun

Cluburile Zimbru Chişinău şi Milsami Orhei au anunţat în cadrul conferinţei de presă, desfăşurată astăzi la sediul federaţiei naţionale de profil, acelaşi obiectiv - cucerirea Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2018.

Cluburile Zimbru şi Milsami au anunţat un obiectiv comunCluburile Zimbru şi Milsami au anunţat un obiectiv comun

„Zimbru are, de regulă, conform statisticii, evoluţii meritorii în finalele Cupei Moldovei. Echipa va depune maximum de eforturi pentru a respecta această tradiţie. Este, în acest context, un meci mult mai important pentru noi decât pentru Milsami, deoarece cucerirea Cupei ne va permite să evoluăm în Liga Europa”, a declarat managerul clubului Zimbru, Sevastian Botnari, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

„Ne pregătim minuţios, pentru că în finală va conta orice detaliu. Toţi jucătorii sunt apţi, dornici de a se încadra în lupta pentru trofeu”, l-a completat antrenorul clubului chişinăuian Vladimir Aga. „Este o şansă de a câştiga trofeul. Ar fi păcat să nu o transpunem în fapt”, a opinat căpitanul „zimbrilor”, Ion Jardan.

Antrenorul formaţiei Milsami, Veaceslav Rusnac, la rândul său, a făcut public acelaşi obiectiv - cucerirea Cupei. „Finala Cupei este ceva deosebit. Am avut până la ea meciuri grele. Ne dorim ca trofeul să stea în vitrina noastră, să figureze în palmaresul nostru”, a spus el. „Toţi jucătorii echipei aşteaptă cu nerăbdare, se gândesc la meciul de mâine. Majoritatea dintre ei nu au evoluat în finala Cupei şi doresc enorm să intre în posesia ei”, a mărturisit căpitanul orheienilor, Andrei Cojuhari. „Este un joc special. Miza este mare. Nu avem dreptul să greşim”, a opinat Romeo Surdu.

Clubul Milsami a procurat bilete pentru cei mai fideli fani ai săi. Meciul se va desfăşura pe stadionul „Zimbru”, mâine, 23 mai, cu începere de la ora 20:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării