263
0
Circa 100 de fotbaliști au concurat la turneul Bătălia portarilor
263
0

Aproximativ o sută de fotbaliști de diferite vârste au evoluat ieri la concursul tradițional ”Bătălia portarilor”, care s-a desfășurat pe stadionul Real-Succes din capitală.

Foto: moldpres.md

Câștigător al doilea an consecutiv la seniori a devenit  Evgheni Afanasiev, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

La categoria de vârstă 10-11 ani pe primul loc s-a clasat Nichita Lebedev. Cel mai bun la categoria de vârstă 12-13 ani a devenit Alex Mardari. Victor Dodon a fost cel mai bun la categoria de vârstă 14-17 ani.

”Competiția devine pe an ce trece tot mai populară. Mulțumesc mult în acest context Federației Moldovenești de Fotbal, partenerilor care au contribuit la buna ei desfășurare. Mulți dintre participanți au reprezentat școala mea și sunt mândru de acest fapt. Mai mult decât atât. Încerc un sentiment de bucurie când cineva dintre participanți reușește să se impună și la meciurile de pe arena internațională”, a declarat pentru mass-media organizatorul competiției, Andrian Bogdan, fost portar la diferite echipe și al selecționatei Republicii Moldova.

Turneul s-a desfășurat, grație în mare măsură lui, a noua oară. Invitați de onoare în anii precedenți au fost celebrii portari Rinat Dasaev, Helmut Duckadam.

Citește și
article image
Fotbal: FIFA cere Iranului să permită accesul femeilor pe...
0
57
article image
Casa unui fotbalist al Barcelonei a fost jefuită în timpul...
0
93
article image
Cine sunt copiii care au intonat imnurile la meciul...
0
252
article image
Cel mai bun jucător al naţionalei Cubei a fugit în altă...
0
126