Comunicați țării o știre importantă!×
Hot news
Liuba Șova, despre președintele CC: Decizia a fost luată dinainte
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
1
19 Aug. 20:26
·
34
1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
1
219

Cine vor fi oaspeții de onoare de la Professional Boxing Show

Oaspeții de onoare ai primului eveniment unic pentru Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, care va avea loc la Chișinău pe 13 aprilie, vor fi cunoscuți sportivi și antrenori din lumea boxului, precum și producători de echipamente profesionale pentru boxeri.

În special, la acest spectacol grandios a fost invitat Alexei Papin, un boxer profesionist și un kickboxer rus, care a câștigat titlul vacant de campion mondial la box după versiunea IBF Internațional la prima categorie grea. El este și campion mondial absolut la kickboxing.

La acest eveniment unic va participa, de asemenea, și tânărul boxer profesionist rus Evghenii Smirnov, luptînd în categoria semi-ușoară, care a devenit mai devreme campion mondial WBC în rîndul tinerilor. Recent, el a luptat pentru titlul WBA Continental, care s-a încheiat cu o remiză. Ca rezultat, acest titlu a rămas vacant.

În afară de aceasta, PROFESSIONAL BOXING SHOW va fi vizitat de boxerul și antrenorul Belorus, Andrei Iviciuk, zis și "Bupas", care este considerat cel mai modern antrenor de box din Rusia. El antrenează atît luptători profesioniști, cît și celebrități, vedete din showbiz, oameni de afaceri incluși în lista Forbes 100. 

Andrei Iviciuk a avut aproximativ 150 de lupte în box-ul pentru amatori, în 2002 a îndeplinit normativul de maestru în sport. În perioada 2000-2001 a fost membru al echipei naționale din Belarus. Din 2001 pînă în 2006 a avut 9 lupte în box-ul profesionist, în 7 din care a câștigat (inclusiv cu knock-out în două dintre ele), iar în două – a pierdut. 

El participa în prima categorie de mijloc. A lucrat în Belarus și Germania. A pregătit 3 maeștri în sport și 12 candidați pentru maeștri în sport. În 2011, s-a mutat la Moscova, unde a lucrat inițial ca antrenor de box în cluburile de fitness. Mai târziu a devenit antrenorul echipei Fight Nights Global. A antrenat mulți sportivi celebri, inclusiv luptători în stil mixt, boxeri.

Un alt oaspete important al PROFESSIONAL BOXING SHOW din Chisinau va fi Serghei Ivaniutin - fondatorul și directorul general al Ultimatum Boxing, care proiectează, testează, produce și vinde echipamente profesionale pentru boxeri, vinde echipament sportiv si articole sportive.

Primul eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, va avea loc la Chișinău pe 13 aprilie. 

Momentul culminant al evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală pentru centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întâlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

În plus, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc lupte pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL, iar spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai buni luptători autohtoni și străini de nivel înalt.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sunt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions împreună cu Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul va fi avea loc la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). 

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md (online), iar comerţul fizic este posibil prin intermediul caselor de bilete la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunând la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Ați găsit greșeală?
Vă rugăm să ne anunțați!×
Citește și
article image
Fake news: Rusiei îi revin 80-90% din exporturile Republicii Moldova
4
128
article image
Țările care datorează bani Rusiei: Moldova este în top 5 din CSI
1
444