main logo
530

Cine sunt cei doi moldoveni care vor participa la competiția Iron Man

În câteva zile, peste 3.000 de participanți din întreaga lume își dau întâlnire la o cursă de triatlon pe o distanță de 240 km.

Cine sunt cei doi moldoveni care vor participa la competiția Iron Man

Competiția va avea loc în satul Calella din regiunea Barcelona, Spania. Printre moldoveni se numără și doi moldoveni, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Sunt doi prieteni care activează în domenii diferite, dar pasiunea pentru sport este cea care îi aduce în sala de forță. 

Chiar dacă au un program încărcat, antrenamentele rămân la ordinea zilei. Astfel își sporesc rezistența organismului și depășesc chiar și  problemele pe care le au la serviciu.

În ultimii doi ani practică sport de anduranță,  peste 20 de ore pe săptămână . Cei doi prieteni  vor face, duminică, echipă la un concurs de triatlon, care se va desfășura în Barcelona. 

Competiția presupune un traseu de peste 230 de kilometri, dintre care aproape patru kilometrii de înot în largul mării, 180 de ciclism și  peste 40 de kilometri de alergat. 

Cursa de triatlon va aduna la un loc toate categoriile de vârstă, iar dacă și cei trecuți de prima tinerețe s-au înscris în cursă, pentru ei va fi floare la ureche.

Competiția Iron Man se va desfășura timp de 16 ore, în localitatea Calella, Barcelona. În tot acest timp, sportivii vor trebui să dea dovadă de curaj, putere, dar și voință de fier.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării