main logo
519

Cine sunt cei 3 jucători transferați de Petrocub Hâncești

Echipa Petrocub Hâncești a anunțat transferul jucătorilor Alexandru Dedov, Andrei Cojocari și Cristian Avram.

Cine sunt cei 3 jucători transferați de Petrocub HânceștiFoto: IPN

Mijlocașul Alexandru Dedov, în vârstă de 29 de ani, are 53 de meciuri și trei goluri pentru naționala Moldovei, transmite Știri.md cu referire la IPN.

În Moldova a mai jucat pentru Dacia, Sheriff, Academia, Zimbru și Milsami.

A devenit câștigător al Diviziei Naționale cu Dacia în 2011 și cu Sheriff în 2012. A câștigat un titlu și în Letonia, cu Vetspils, în 2008. 

În 2014 a cucerit Cupa Moldovei cu Zimbru. Ultima dată a evoluat în Azerbaidjan pentru echipa Zira, pentru care a reușit șase goluri în 33 de partide.

Mijlocașul Andrei Cojocari, în vârstă de 32 de ani, s-a transferat de la Zimbru, acolo unde și-a început cariera. În Moldova el a mai evoluat pentru formațiile Rapid Ghidighici, Dacia și Milsami. 

A devenit campion atât cu Dacia, cât și cu Milsami. A cucerit un titlu și în Letonia, cu Metalurgs Liepajas, în 2009. În 2007 a adus Cupa pentru Zimbru, reușind singurul gol al finalei cu Nistru Otaci. A câștigat Cupa și anul trecut, în componența Milsami. A adunat două goluri în 37 de partide pentru echipa națională.

Portarul Cristian, în vârstă de 24 de ani, a adunat 135 de meciuri până acum în Divizia Națională pentru echipele Academia, Dacia și Dinamo-Auto.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării