main logo
4743

Cine este femeia care l-a despărțit pe Ion Țiriac de Ileana Lazariuc

Divorţul dintre Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac ține primele pagini ale ziarelor din România. Fiul tenismenului miliardar și actrița şi-au spus adio în 2017, după 10 ani de căsnicie și 17 ani de relație.

Cine este femeia care l-a despărțit pe Ion Țiriac de Ileana Lazariuc

Se pare că cei doi au luat decizia fără să fie afectaţi prea tare, iar juniorul şi-ar fi găsit deja pe cineva. Se zvoneşte prin târg că are o relaţie cu tenismena româncă Sorana Cîrstea, transmite Știri.md cu referire la click.ro.

După zece ani de căsnicie, fiica celebrei soliste Anastasia Lazariuc şi fiul magnatului Ion Ţiriac au decis să meargă pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah, scrie .

Sorana Cîrstea, mai mică cu 14 ani decât Țiriac junior, are o avere ,,frumuşică” dobândită în acest domeniu, adică peste 6 milioane de dolari. 

Se pare că Ion Alexandru Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe aceasta din tribune. 

Bineînţeles că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau prin poze, deşi au făcut deja vacanţe frumoase împreună, mai scrie sursa.

În anturajul lor, se ştie foarte bine că tenismena şi moştenitorul imperiului de milioane de dolari sunt combinaţi. 

Acum că au dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte căsnicia lor, este posibil ca relaţia să nu mai fie ţinută la secret. “Ileana e discretă cu viaţa ei. 

În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. 

Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus surse din anturajul celor doi.    

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării