main logo
526

Cinci jucători moldoveni, premianți ai turneului internațional de tenis de masă

Jucătorii moldoveni Igor Ni, Vladimir Semipeadnîi, Natalina Brânză, Vadim Piliponcic și Daniil Titov au devenit premianți ai turneului internațional de la Albena (Bulgaria).

Cinci jucători moldoveni, premianți ai turneului internațional de tenisFoto: moldpres.md

Igor Ni s-a clasat pe locul doi în concursul Open, cel mai valoros. El a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere după ce în semifinală l-a învins (4-0) pe favoritul principal la primul loc, Teodor Aleksandrov, câștigătorul ediției precedente, fost component al selecționatei Bulgariei. În finală, a cedat cu scorul 1-4 în meciul disputat cu un alt reprezentant al gazdelor, Teodor Iordanov, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Multiplul campion național Vladimir Semipeadnîi s-a situat pe primul loc la categoria de vârstă 50-59 ani. Premianta campionatelor naționale Natalina Brânza s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă până la 18 ani. Maestrul sportului Vadim Piliponcic a ocupat locul doi la dublu masculin în pereche cu Denis Pasternikov (Ucraina), categoria de vârstă până la 50 de ani, iar Daniil Titov s-a situat pe locul trei la dublu masculin în turneul Open jucând împreună cu Igor Ni.

Turneul s-a desfășurat pentru a 21-a oară pentru seniori și a 12-a pentru copii. Au participat aproximativ 500 de jucători din diferite țări. Delegația moldovenească a fost alcătuită din 25 de sportivi. ”Condițiile de joc sunt excelente. Sala de concurs cu 20 de mese de joc moderne, aer condiționat este foarte comodă. Plus posibilitatea de a te odihni la mare și primele de joc substanțiale oferite premianților de organizatori”, astfel a comentat pentru agenție participarea la turneu a jucătorilor moldoveni Vladimir Semipeadnîi, președintele Federației Moldovenești de Tenis de Masă.

Primul jucător care a participat la acest turneu a fost în 2009 Vladimir Semipeadnîi. Următorul turneu la care și-au anunțat evoluția jucătorii moldoveni se va desfășura în septembrie în Antalya (Turcia).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării