312
0
Cinci jucători moldoveni, premianți ai turneului internațional de tenis de masă
312
0

Jucătorii moldoveni Igor Ni, Vladimir Semipeadnîi, Natalina Brânză, Vadim Piliponcic și Daniil Titov au devenit premianți ai turneului internațional de la Albena (Bulgaria).

Foto: moldpres.md

Igor Ni s-a clasat pe locul doi în concursul Open, cel mai valoros. El a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere după ce în semifinală l-a învins (4-0) pe favoritul principal la primul loc, Teodor Aleksandrov, câștigătorul ediției precedente, fost component al selecționatei Bulgariei. În finală, a cedat cu scorul 1-4 în meciul disputat cu un alt reprezentant al gazdelor, Teodor Iordanov, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Multiplul campion național Vladimir Semipeadnîi s-a situat pe primul loc la categoria de vârstă 50-59 ani. Premianta campionatelor naționale Natalina Brânza s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă până la 18 ani. Maestrul sportului Vadim Piliponcic a ocupat locul doi la dublu masculin în pereche cu Denis Pasternikov (Ucraina), categoria de vârstă până la 50 de ani, iar Daniil Titov s-a situat pe locul trei la dublu masculin în turneul Open jucând împreună cu Igor Ni.

Turneul s-a desfășurat pentru a 21-a oară pentru seniori și a 12-a pentru copii. Au participat aproximativ 500 de jucători din diferite țări. Delegația moldovenească a fost alcătuită din 25 de sportivi. ”Condițiile de joc sunt excelente. Sala de concurs cu 20 de mese de joc moderne, aer condiționat este foarte comodă. Plus posibilitatea de a te odihni la mare și primele de joc substanțiale oferite premianților de organizatori”, astfel a comentat pentru agenție participarea la turneu a jucătorilor moldoveni Vladimir Semipeadnîi, președintele Federației Moldovenești de Tenis de Masă.

Primul jucător care a participat la acest turneu a fost în 2009 Vladimir Semipeadnîi. Următorul turneu la care și-au anunțat evoluția jucătorii moldoveni se va desfășura în septembrie în Antalya (Turcia).

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter