326
0
Chișinăul, în pregătiri pentru meciul cu Franța: Să arătăm că e curat
326
0

Autoritățile municipale au început deja pregătirile pentru meciul de vineri, 22 martie, atunci când la Chișinău se va disputa partida dintre Republica Moldova și Franța.

Responsabilii urmează să se asigure că în zonă nu vor fi create ambuteiaje și că va fi eliminat comerțul stradal neautorizat, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Deja au început să vină cetățeni din Franța, trebuie să arătăm că este frumos, curat”, a menționat șeful adjunct de la Poliția Capitalei, Silviu Mușuc.

Silviu Mușuc a reamintit celor care vor veni la meci despre obligativitatea prezentării buletinului de identitate, pe lângă biletul achiziționat. 

Ca verificările să decurgă mai repede, porțile stadionului vor fi deschise cu trei ore înainte de meci, iar transportul urmează să fie redirecționat.

Autoritățile au îndemnat amatorii de fotbal să-și lase mașinile acasă, pentru a evita ambuteiajele din preajma stadionului. În curând, responsabilii vor veni cu un program modificat al circulației transportului public.

Partida de vineri va începe la 21:45, pe stadionul Zimbru din Chișinău. 

Meciul va conta pentru prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Citește și
article image
Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a...
8
5142
article image
Un reprezentant din turism: Ne gândim să aducem medici din...
0
248
article image
Moldova și Rusia vor să acționeze pentru a elimina...
0
127
article image
BNS: Industria din R. Moldova a înregistrat o creștere în...
0
109