main logo
713

Chișinău Criterium 2019: Programul cursei de ciclism din weekend

Astăzi, 25 mai, va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”.

Chișinău Criterium 2019: Programul cursei de ciclism din weekend

Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment  în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.

„Chișinău Criterium 2019” va începe la ora 8:00, odată cu deschiderea zonei Expo. După aceea, toți participanții la „Kids Criterium Duathlon” vor primi numerele de concurs și pachetele de start.

La ora 10:45 va avea loc încălzirea pentru participanții la „Kids Duathlon”;

La ora 11:00 – startul competiției „Kids Duathlon”;

La ora 13:00 - premierea participanților la „Kids Duathlon” din toate categoriile.

Începând cu ora 10:00, vor fi înmânate tricourile pentru participanții la cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, startul căreia este programat pentru ora 15:00. În cadrul cursei de divertisment, va avea loc o tombolă cu premii valoroase.

La sfârșitul primei zile a evenimentului sportiv, va avea loc „Pasta party” (începând cu ora 18:00) și un briefing pentru participanții la cursa de ciclism „Chișinău Criterium”, care se va adesfășura duminică, 26 mai.

Dacă doriți să vă familiarizați mai detaliat cu programul „Chișinău Criterium 2019” accesați site-ul oficial al evenimentului.

„Chișinău Criterium” este organizat de către asociația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova - 999.md.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile competiției, accesați site-ul criterium.md.

Toți participanții la Velo Fun by Skoda vor primi câte un tricou de marcă, cu simbolurile evenimentului, precum și un bilet cu care vor putea participa la tombola organizată de Skoda și câștiga un rucsac din trei posibile sau o bicicletă Skoda pentru copii.

Toți cei care doresc să participe la cursa de divertisment pe biciclete pot veni de pe acum în Piața Marii Adunări Naționale, ca să-și primească tricourile și biletele pentru tombolă. Distribuirea acestora va dura până înainte de start - ora 15:00.

Participarea este absolut gratuită! Este nevoie doar să veniți pe bicicletă și să fiți gata de o distracție pe cinste!




Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării