178
0
Chișinău Criterium 2019: Cursa de ciclism va avea loc peste 10 zile
178
0

Pe 25 și 26 mai, orașul Chișinăul va găzdui cea de-a șasea ediție a celei mai de amploare curse urbane de ciclism din Moldova – „Chișinău Criterium 2019”.

Această competiție pe biciclete are loc în mod tradițional sub forma unei curse circulare, traseul căreia trece pe străzile principale ale Capitalei.

Să nu credeți că numai bicicliștii profesioniști pot participa la această competiție, deoarece „Chișinău Criterium” este o cursă captivantă pentru oricine dorește să-și încerce abilitățile de ciclism.

Pentru a deveni participant la cursă nu este necesar sa fiți un sportiv cu experiență, trebuie doar sa vă puteți ține bine în șa, să aveți o bicicletă (de tip MTB sau ROAD), un echipament de protecție și dorința de a cuceri una dintre distanțele propuse de către organizatori: „15 km by Naturalis MTB”, 30 km by Tehnosoft MTB + ROAD” și „60 km ROAD”.

În plus, programul sportiv de două zile al acestui eveniment anual include și competiția de alergare și ciclism pentru micii campioni „Kids Criterium Duathlon by Naturalis”, precum și „Velo Fun by Skoda” – cursa distractivă de ciclism de 15 km pentru toți doritorii și pentru orice tip de bicicletă.

Dacă doriți să vă petreceți activ weekend-ul, în compania unor oameni cu aceleași intenții, atunci grăbiți-vă să vă înregistrați la „Chișinău Criterium” la un preț redus.

Iar toți cei, care vor veni în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) ca să-și susțină rudele și prietenii, sunt așteptați de atmosfera unui mare festival sportiv, de o zonă grandioasă de expoziție cu articole sportive, precum și cadouri plăcute și surprize din partea partenerilor evenimentului.

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium” se desfășoară cu scopul promovării unui stil de viață sănătos și dezvoltării ciclismului amator în țară. 

Competiția pentru copii și tradiționala cursă distractivă „Velo Fun by Skoda” vor avea loc pe 25 mai, iar cursa de ciclism „Chișinău Criterium” - pe 26 mai. Startul curselor va avea loc în PMAN. Programul detaliat al evenimentului poate fi găsit aici.

Pentru mai multe informații despre viitoarea competiție de ciclism, accesați site-ul oficial al evenimentului - criterium.md.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter