main logo
351

Chisinau Big Hearts Marathon: Echipa TheSpaceProject va concerta la eveniment

Echipa studioului de dans TheSpaceProject va concerta la cel mai mare eveniment sportiv din Moldova - Chisinau Big Hearts Marathon!

Chisinau Big Hearts Marathon: TheSpaceProject va concerta la eveniment

Studioul de dans TheSpaceProject - lider pe piața dansului de 20 de ani. 

Fondatoarea studioului, Maria Baban, a pus la baza proiectului de dans un sentiment de căldură si armonie familială, care, la rândul său, este susținut și dezvoltat de oamenii care au păreri asemănătoare, făcând studioul SpaceProject nu doar o comunitate de dans, ci o familie adevărată, cu sentimentul de ACASĂ prezent! 

Studioul TheSpaceProject a promovat ideile de creativitate, dans și libertate în rândul maselor încă de la început. De-a lungul istoriei sale, studioul a urmat tendințele modei și ale vremii, dar a ținut mult la principiile și valorile sale principale.

 În acest moment, în studiou practică dansul peste 350 de copii și maturi.  Antrenorii sunt populari în cercurile de dans din Moldova și din străinătate. Cu mare încredere îi putem acorda titlul de cel mai divers studiou din Moldova! Dansatorii noștri au fost filmați în clipuri video de top din Republica Moldova și străinătate, au lucrat cu artiști celebri din țară. 

Studioul este condus de  Iuri Rîbac - director de creație și Rodica Bucșan - coregraf principal. Ambii sunt cunoscuți ca semifinaliști ai proiectului de dans „Танцы на ТНТ ”. Împreună susțin și dezvoltă comunitatea de dans din Chișinău.

De-a lungul acestor 20 de ani, elevii studioului au câștigat numeroase campionate naționale și internaționale, au desfășurat multe proiecte de dans, dintre care unul mai nou este Lemon Dance Camp. 

Au fost filmate, de asemenea, videoclipuri la scară largă pe care le puteți vedea pe canalul YouTube :https://youtube.com/channel/UC0NNOHFaX4LAOD8vtNYc3dA

Acum este momentul să te alături celor mai buni dintre cei mai buni și să găsești un nou hobby pentru tine sau pentru copiii tăi! 

Tot ce trebuie să știi despre studiou găsești pe pagina de Instagram:

https://instagram.com/thespaceprojectofficial?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Număr de contact — +37360669999

Vrei să vezi cu ochii tăi show-urile incediare TheSpaceProject? Te așteptăm!

Înregistrează-te la maraton: https://marathon.md/

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării