main logo
769

Celebrul jucător de baschet, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter

Vedeta NBA, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică dimineaţă, a confirmat TMZ Sports.

Jucătorul de baschet, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter

Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită şi GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbuşirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă, transmite Știri.md cu referire la mediafax.ro.

Potrivit mirror.co.uk, aceştia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea oraşului Thousand Oaks, Los Angeles.

Kobe Bryant era la bordul unui elicopter privat, alături de alte trei persoane, atunci când aparatul de zbor s-a prăbuşit.

Toţi pasagerii elicopterului şi-au pierdut viaţa.Bryant a lăsat-o în urmă pe soţia sa, Vanessa şi patru fiice, Gianna, Natalia, Bianca şi Capri.

Cauza accidentului nu este încă aflată. Ancheta este în desfăşurare.

Elicopterul ar fi luat foc în aer şi s-ar fi prăbuşit în oraşul Calabasas, din California, iar poliţia LA County a declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Cei din oraşul Calabasas au confirmat vestea: „Cu mare tristeţe, nimeni nu a supravieţuit".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării