539
0
Celebră sportivă din România: Mi-am propus să nu ies din casă până după Revelion
539
0

O celebră sportivă din România nu crede în relaxarea măsurilor în privinţa epidemiei de coronavirus.

Mihaela Buzrărnescu afirmă că nu va ieşi afară din casă nici după 15 mai, adăugând că, probabil, după Revelion, viața sa va reveni la normal, transmite Știri.md cu referire la antena3.ro.

„Pe 15 mai sper din tot sufletul să pot merge la antrenament, nimic altceva, fiindcă sincer îmi este teamă puţin, de perioada ce urmează, dacă va fi o perioadă de relaxare şi voi continua să stau cât mai mult izolată şi sincer mi-am propus să nu ies nicăieri până după Revelion, nu restaurante, nu mall-uri, nu ieşiri.

Voi face doar antrenamentele strict necesare şi mers acasă şi eventual cumpărături alimentare. Nu vreau să mă expun pentru că sunt sceptică”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu nu crede că se va putea realua tenisul în această vară. A precizat că va avea nevoie de două luni de antrenamente pentru a ajunge la o formă bună pentru turnee.

„Sunt sigură că rezistenţa mea nu mai este ca înainte pentru că înainte făceam trei antrenamente pe zi”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Tenismena şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare. Luni, 4 mai, jucătoarea de tenis a împlinit 32 de ani, şi a petrecut alături de părinţii ei. Sportiva a precizat că a avut parte şi de câteva surprize. A primit flori şi torturi la uşă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter