613
0
Ce scrie presa internaţională despre eliminarea Simonei Halep de la Cincinnati
613
0

Presa de specialitate, citată de ziare.com, a vorbit în termeni laudativi despre partida dintre Simona Halep şi Madison Keys din optimile de finală ale turneului de la Cincinnati.

WTA Tennis: "Într-o partidă dramatică, care a durat puţin peste două ore şi a încântat asistenţa, favorita numărul 16 s-a impus şi a ajuns în sferturile de finală ale turneului pentru al doilea an consecutiv. Este prima victorie a lui Keys în ultimii cinci ani în faţa fostei lidere mondiale, ultima datând de la Sydney 2014", scrie Știri.md cu referire la Adevarul.ro. 

Punto de Break: "Keys a obţinut o victorie fantastică în faţa Simonei Halep. Ea a depăşit-o clar pe Simona în primul set, când a jucat la un nivel foarte ridicat. Nivelul său de joc a scăzut însă, situaţie de care românca a profitat şi a reuşit să trimită partida în decisiv. Totuşi, americanca a apăsat din nou pe acceleraţie şi meciul s-a terminat în favoarea sa".   

Tennis Magazine: "Madison Keys nu o mai învinsese pe Simona Halep de mai bine de cinci ani şi se părea că şi aceasta victorie îi va scăpa printre degete. Totuşi, a reuşit să îşi controleze emoţiile şi a ieşit învingătoare din lupta cu românca. Partida a fost ca un rollercoaster, cu multe răstunari de situaţie. Strategia lui Keys de a risca mai mult a fost în final răsplătită"   

Tennis Now: "Madison Keys obtine o victorie rarisimă în faţa Simonei Halep. Dacă ar fi o victorie care să conteze cu adevarat pentru Keys, aceasta este cu siguranta cea din meciul cu românca. Keys a depăşit statistica brutală şi a oprit seria de cinci înfrângeri la rând".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter