main logo
757

Ce scrie presa internaţională despre eliminarea Simonei Halep de la Cincinnati

Presa de specialitate, citată de ziare.com, a vorbit în termeni laudativi despre partida dintre Simona Halep şi Madison Keys din optimile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Ce scrie presa străină despre eliminarea Simonei Halep de la Cincinnati

WTA Tennis: "Într-o partidă dramatică, care a durat puţin peste două ore şi a încântat asistenţa, favorita numărul 16 s-a impus şi a ajuns în sferturile de finală ale turneului pentru al doilea an consecutiv. Este prima victorie a lui Keys în ultimii cinci ani în faţa fostei lidere mondiale, ultima datând de la Sydney 2014", scrie Știri.md cu referire la Adevarul.ro. 

Punto de Break: "Keys a obţinut o victorie fantastică în faţa Simonei Halep. Ea a depăşit-o clar pe Simona în primul set, când a jucat la un nivel foarte ridicat. Nivelul său de joc a scăzut însă, situaţie de care românca a profitat şi a reuşit să trimită partida în decisiv. Totuşi, americanca a apăsat din nou pe acceleraţie şi meciul s-a terminat în favoarea sa".   

Tennis Magazine: "Madison Keys nu o mai învinsese pe Simona Halep de mai bine de cinci ani şi se părea că şi aceasta victorie îi va scăpa printre degete. Totuşi, a reuşit să îşi controleze emoţiile şi a ieşit învingătoare din lupta cu românca. Partida a fost ca un rollercoaster, cu multe răstunari de situaţie. Strategia lui Keys de a risca mai mult a fost în final răsplătită"   

Tennis Now: "Madison Keys obtine o victorie rarisimă în faţa Simonei Halep. Dacă ar fi o victorie care să conteze cu adevarat pentru Keys, aceasta este cu siguranta cea din meciul cu românca. Keys a depăşit statistica brutală şi a oprit seria de cinci înfrângeri la rând".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării