main logo
967

Ce sacrificiu financiar a făcut halterofilului Marin Robu într-un timp scurt

Halterofilul moldovean, Marin Robu, a demonstrat că se pricepe nu doar la ridicarea greutăților, dar și poate face economii.

Ce sacrificiu financiar a reușit să facă Marin Robu în doar câțiva ani

Protagonistul emisiunii „Campionii” de la TV8, a relatat cum a reușit în câțiva ani să-și procure propriul apartament, în pofida greutăților și problemelor la care este supus un sportiv de performanță, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Halterofilul Marin Robu, care a adus în anul 2021 pentru prima dată după 16 ani medalii de la Campionatul Mondial, rezervat seniorilor, a vorbit în cadrul emisiunii „Campionii” de la TV8 despre realizările obținute, însă, a menționat că performanțele se obțin doar prin multă muncă și ambiție. Mai mult, sportivul speră că bursele olimpice vor fi dublate în acest an, așa cum au promis autoritățile. 

În pofida numeroaselor probleme și cheltuieli la care este supus un sportiv, Marin Robu a demonstrat un adevărat sacrificiu financiar și a reușit în câțiva ani să strângă o sumă de bani care să-i permită să aibă propria locuință. Sportivul susține că a fost ajutat cu o parte din bani de Consiliul Raional din Nisporeni.

Marin Robu, în vârstă de 22 de ani, a mai declarat în cadrul emisiunii „Campionii” că obiectivul său este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce la Tokyo s-a clasat pe locul 8. 

Primul turneu important pentru talentatul sportiv va fi Campionatul European de seniori care este programat în luna aprilie în Armenia. 

Emisiunea „Campionii” de la TV8 se difuzează în fiecare sâmbătă cu începere de la ora 11:30.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării