main logo
411

Ce recompensă primește Simona de la Cahill dacă va câștiga turneul

Simona Halep câștigă meciuri pe bandă rulantă, și, după ce a câștigat finala de la Montreal, românca din fruntea clasamentului mondial este într-o nouă finală.

Ce recompensă primește Simona de la Cahill dacă va câștiga turneul

Dupa victoria obtinuta in fata Arynei Sabalenka, in semifinale la Cincinnati, Simona Halep a fost intrebata ce planuri si ce dorinte are daca va cuceri un nou titlu intr-un timp atat de scurt, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Simona Halep le-a spus jurnalistilor prezenti la Cincinnati ca antrenorul australian din echipa ei, Darren Cahill, i-a promis o rasplata pe masura rezultatelor. 

Tehnicianul de la Antipozi i-a transmis elevei sale ca o va duce la Waffle House, un lant de restaurante celebre, cu peste 2000 de locatii in 25 de state americane.

Simona Halep s-a calificat in finala la Cincinnati dup ace a trecut de Aryna Sabalenka in penultimul act, dupa 1 ora si 17 minute, scor 6-3, 6-4.

In marea finala de la Cincinnati, Simona o va intalni pe Kiki Bartens, locul 17 WTA. Simona Halep o conduce cu 3-1 la intalniri directe pe Bertens inainte de meciul direct care va incepe in aceasta seara de la ora 21.00.

Daca triumfa din nou, Simona poate dobori un record istoric!

Simona Halep are oportunitatea de a deveni prima jucatoare din circuitul WTA in ultimii 45 de ani care castiga ambele turnee la rand, Rogers Cup (Montreal, Canada) si cel de la Cincinnati (Ohio, SUA). Australianca Evonne Fay Goolagong Cawley (67 de ani), fost lider mondial, retrasa din activitate in 1983, castigatoare de 7 titluri de Grand Slam, este detinatoarea recordului.

“Adversara mea din finala joaca bine, va fi o provocare mare. Vreau sa dau totul si sa castig in fata acestui public minunat”, a spus Simona dupa victoria obtinuta in fata Arynei Sabalenka.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării