main logo
766

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea turneului de la Cincinnati

Simona Halep este a doua favorită la câștigarea turneului de la Cincinnati, în opinia bookmakerilor. Românca de 27 de ani are cotă 10 la adjudecarea trofeului, favorita principală fiind Serena Williams (6).

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea turneului de la Cincinnati

Decizia caselor de pariuri poate fi una surprinzătoare, ținând cont că Simona tocmai a abandonat la Rogers Cup, ea fiind chinuită de problemele avute la glenza stângă. Rămâne de văzut astfel în ce formă se va afla campioana de la Wimbledon, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Pe lista favoritelor se mai află Naomi Osaka (10), Ashleigh Barty (12), Karolina Pliskova (12) sau Bianca Andreescu (18).

Cotele bookmakerilor pentru câștigarea turneului de la Cincinnati:

1. Serena Williams 6.00

2. Simona Halep 10.00

3. Naomi Osaka 10.00

4. Ashleigh Barty 12.00

5. Karolina Pliskova 12

6. Angelique Kerber 18.00

7. Bianca Andreescu 18.00

8. Petra Kvitova 20.00

9. Elina Svitolina 22.00

10. Sloane Stephenes 25.00

Dacă nu se va recupera rapid după problemele suferite la glezna stângă, Simona Halep poate pierde poziții importante în clasamentul WTA. Foarte probabil Kiki Bertens şi Petra Kvitova urmând a o depăşi. Asta chiar înainte de US Open, ceea ce i-ar crea mari probleme constănţencei, în condiţiile în care va întâlni, probabil, o jucătoare din TOP 4 încă din faza sferturilor de finală.

Simona speră să participe la Cincinnati, acolo unde anul trecut ajungea în ultimul act, acolo unde era învinsă de Kiki Bertens, cu 6-2, 6-7, 2-6.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării