main logo
1234

Ce a făcut patinatoarea care a rămas dezgolită fără voie pe gheaţă

Patinatoarea Gabriella Papadakis a avut parte de un eveniment nefericit la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang: rochia pe care a purtat-o i-a jucat o festă, iar momentul a fost surprins de camerele TV.

Ce a făcut patinatoarea rămasă dezgolită fără voie pe gheaţăCe a făcut patinatoarea care a rămas dezgolită fără voie pe gheaţă. Foto: digisport.ro

Sportiva, care a concurat la proba de dans pe gheaţă alături de partenerul Guillaume Cizeron, a reuşit să dea repede uitării coşmarul avut luni. 

Francezii Papadakis şi Cizeron au semnat azi un program liber maiestuos, după probleme vestimentare cu care s-au confruntat în timpul programului scurt. Dansul graţios şi elegant le-a adus acestora un total de 205,28 de puncte şi medalia de argint. Papadakis şi Cizeron şi-au bătut astfel şi proprior record, de 203,16 puncte. 

"Am fost foarte emoţionată. Nu prea pot să descriu în cuvinte ce am simţit. Pur şi simplu am reuşit o performanţă remarcabilă. Nu puteam să patinăm mai bine de atât. Am făcut totul. Chiar ne-am autodepăşit", a declarat Papadakis, citat de DigiSport.

"Nu a fost uşor să revenim pe gheaţă azi, dar cred că eram pregătiţi pentru orice, după ce s-a întâmplat ieri. Ne-am gândit că, orice va fi, ne vom descurca.", a spus şi Cizeron.

Gabriella Papadakis a trăit cel mai "rău coşmar" al ei luni, când costumul i s-a desfăcut în primele secunde ale programului scurt, lăsând să se vadă unul dintre sâni (FOTO). Incidentul i-a costat probabil primul lor în clasamentul final pe francezi, la prima lor participare la Jocurile Olimpice.

Canadienii Tessa Virtue şi Scott Moir au cucerit medalia de aur în proba de dans pe gheaţă din cadrul concursului de patinaj artistic al JO de iarnă, ediţia 2018, de la PyeongChang, trecându-şi astfel în palmares al doilea lor titlu olimpic, după cel obţinut în urmă cu opt ani la Vancouver.

Cu un scor de 206,07 puncte, nou record mondial, Virtue şi Moir i-au devansat pe francezii Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron, medaliaţi cu argint (205,28 puncte), în timp bronzul a revenit fraţilor americani Maia şi Alex Shibutani (192,59 puncte).După ce luni au reuşit un program scurt excepţional, reprezentanţii Canadei s-au clasat pe locul secund în programul liber, patinând pe muzica filmului "Moulin Rouge", însă avansul pe care îl aveau după prima parte a concursului le-a fost suficient pentru a intra în posesia aurului olimpic.

Citeşte şi: 

Un nou moment stânjenitor la JO 2018: Cel mai mare coşmar

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării