main logo
537

Cât costă biletele de intrare la Jocurile Europene de la Minsk

Comitetul de organizare al Jocurilor Europene de la Minsk a anunțat prețurile biletelor de intrare la toate întrecerile sportive din cadrul evenimentului care va avea loc în perioada 14-30 iunie 2019 în capitala Belarusului.

Cât costă biletele de intrare la Jocurile Europene de la Minsk

Cele mai scumpe tichete vor fi la baschet 3×3 și fotbal pe plajă și vor costa 50 ruble bieloruse (BYN), echivalentul a 20 de euro, iar cele mai ieftine, în valoare de 5 BYN, echivalentul a 2 euro, vor fi la badminton, judo, karate și sambo, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

Locuitorii din Belarus vor beneficia de posibilitatea de a cumpăra bilete atât de pe internet, de pe adresa www.minsk2019.ticketpro.by, cât și de la casetele Ticketpro, operatorul oficial de ticketing al celei de a doua ediții a Jocurilor Europene. 

Prețurile biletelor pentru ceremoniile de deschidere și închidere vor fi anunțate după ce se va definitiva regia spectacolelor.

Primii doi sportivi moldoveni calificați la Minsk 2019 sunt arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca. Ei au obținut acest drept după ce au ocupat locul 9 în proba mixt la Campionatul European din Polonia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării