main logo
358

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Ligii Campionilor. Preţul a crescut de 54 de ori

Nebunie înaintea finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi FC Liverpool! Preţul biletelor a crescut de 54 de ori cu câteva zile înaintea meciului programat pe 26 mai pe stadionul "Olimpiyski" din Kiev.

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Ligii Campionilor

Suporterii au primit 16.626 de bilete pentru partida de la Kiev, iar toate tichetele au fost vândute imediat. Astfel, cei care nu au prins bilet la marea finală sunt disperaţi acum şi sunt dispuşi să facă orice pentru a vedea de pe stadion meciul cu Real Madrid.

De acest lucru vor să profite utilizatorii site-urilor de anunţuri. Spre exemplu, un bilet în sectoarele laterale ale stadionului, care iniţial s-a vândut cu 281 de lire sterline, este scos la vânzare acum cu suma de 15 mii de lire sterline, adică preţul a crescut de 54 de ori.

Iar preţurile cresc şi ele odată cu pretenţiile. Un pachet la VIP depăşeşte fără probleme 21 de mii de lire sterline. Cel mai ieftin bilet care poate fi cumpărat acum de fanii lui Liverpool costă 1.181 de lire sterline, deşi, iniţial, acesta a putut fi achiziţionat doar cu 140 de lire.

"Este o situaţie ridicolă, nu înţeleg cum s-a ajuns aici. Sunt oameni care nu susţin nicio echipă în acest meci, au bilete, iar acum caută doar să obţină un profit uriaş de pe urma finalei", a declarat unul dintre fanii lui Liverpool în presa britanică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării