main logo
501

Câștigătorii campionatului național de veterani și amatori la tenis

Campionatul național de veterani și amatori la tenis, desfășurat la Școala specializată din capitală, a desemnat câștigătorii.

Câștigătorii campionatului național de veterani și amatori la tenisFoto: moldpres.md

Campioni au devenit: Victor Ciornâi (categoria de vârstă Under-35), Aleksandr Tlepberghenov (plus 35 de ani), Vitalie Moscovciuc (plus 45 de ani), Viorel Negru (plus 55 de ani), Elena Aleinova (simplu feminin), Stas Ivanov – Igor Lelenco junior (dublu masculin, Under-40), Viorel Galaju – Artur Zgardan (dublu masculin, plus 40 de ani), Elena Aleinova – Igor Comarovschi (dublu mixt), transmite Știri.md cu referire la Moldpres

"În calitate de for tutelar al tenisului autohton Federația a considerat absolut necesar să sprijine amatorii și veteranii tenisului în vederea reluării campionatului național și suntem bucuroși că acest lucru ne-a reușit", a declarat pentru agenție președintele Federației Naționale a Tenisului din Moldova, Ceslav Ciuhrii.

"Iată că după 25 de ediții ale campionatelor naționale și întreruperea din 2018, am reluat, grație sprijinului total oferit de noua conducere a Federației de profil,  competiția anuală majoră a tenisului de amatori și veterani. A fost una dintre cele mai reușite ediții”, a specificat președintele Asociației Veteranilor și Amatorilor Tenisului din Moldova, Slavian Guțu.

Campionatul a reunit circa 50 de sportivi. Viorel Negru a fost unicul participant de peste hotare (Suceava, România). Prima ediție s-a desfășurat în 1993. Turneele la simplu feminin și dublu mixt au avut loc  în premieră. Multiplul campion la individual și dublu masculin Slavian Guțu este singurul jucător care a participat la toate cele 26 de ediții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării