main logo
409

Casa unui fotbalist al Barcelonei a fost jefuită în timpul unui meci

Samuel Umtiti a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în timpul meciului pe care echipa sa l-a desfăşurat sâmbătă seară, 5-2 cu Valencia.

Casa unui fotbalist al Barcelonei a fost jefuită în timpul unui meciFoto: fcbarcelona.com

Francezul nu a evoluat pentru Barcelona, deoarece este accidentat, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Fundaşul central a urmărit totuşi meciul din tribune, alături de Ousmane Dembele şi Moussa Wague, coechipierii săi. În tot acest timp, locuinţa sa a fost jefuită, conform celor de la Marca.

Patru bărbaţi mascaţi au intrat prin efracţie, conform martorilor, care au sunat la urgenţe după ce au observat faptul că locuinţa avea toate uşile larg deschise. Hoţii ar fi reuşit să spargă seiful din casa lui Umtiti, potrivit aceleiaşi surse.

Umtiti nu este primul jucător al Barcelonei care păţeşte acest lucru. Arthur a avut şi el casa jefuită, iar Jordi Alba a renunţat la fosta sa locuinţă, după ce a păţit şi el acelaşi lucru.

Blestemul accidentărilor îl lovește în continuare pe Samuel Umtiti. Fundașul francez al Barcelonei are din nou probleme medicale și va lipsi între cinci și șase săptămâni de pe gazon.

Apărătorul în vârstă de 25 de ani s-a accidentat la piciorul drept în timpul cantonamentului naționalei Franței, pentru care nu a putut juca în "dubla" din preliminariile Euro 2020.

Primele teste efectuate arătau că Umtiti a suferit o contuzie, însă ultimele analize au relevat o fisură care îl va scoate peste o lună din joc pe francez.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării