main logo
879

Casa din Manchester a lui Cristiano Ronaldo va fi păzită non-stop

Cristiano Ronaldo a luat mai multe măsuri speciale de securitate după transferul la Manchester United. El a făcut asta pentru a-și proteja familia și locuința de posibilii jefuitori.

Casa din Manchester a lui Cristiano Ronaldo va fi păzită non-stop

Conform datelor oferite de autoritățile de la Londra, în ultimul timp, activitatea infracțională a crescut foarte mult în Anglia, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Cristiano nu vrea să-și asume niciun risc, așa că o echipă a fost deja formată pentru a se asigura că el și familia sa vor fi protejați imediat ce se vor stabili în Manchester.

Din momentul în care a ajuns în oraş, lusitanul are o echipă de bodyguarzi alături de el.

Aceasta este formată din foști soldați, polițiști și ofițeri de protecție apropiată.

Toți dintre ei conduc mașini antiglonț și sunt antrenați să se ocupe de cei mai violenți și periculoși infractori.

De fiecare dată când fotbalistul va ieși afară, ei vor fi aproape și se vor asigura că este în siguranță.

Casa lui va avea zeci de camere de supraveghere, toate interconectate. Familia sa va avea acces la o cameră de urgență, dacă va deveni ținta hoților.

Între timp, starul portughez Cristiano Ronaldo se acomodează după revenirea la Manchester United.

El a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, la centrul de pregătire de la Carrington.

Ronaldo, în vârstă de 36 ani, s-a despărţit în această vară de Juventus Torino şi a semnat un contract pe doi ani cu Manchester United, echipă la care a mai evoluat între 2003 şi 2009, perioadă în care a reuşit să înscrie 118 goluri în 292 de meciuri disputate.

Atacantul lusitan a fost achiziţionat în vara anului 2009 de Real Madrid, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro.

În cele nouă sezoane petrecute la gruparea de pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a înscris 450 de goluri în 438 de meciuri, devenind cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a devenit recent cel mai bun marcator la nivel de echipe naţionale cu 111 goluri, doborând recordul deţinut de iranianul Ali Daei.

Golgheterul all time al Ligii Campionilor ar putea redebuta în tricoul lui Manchester United sâmbătă, pe Old Trafford, cu ocazia meciului cu Newcastle United din Premier League.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării