main logo
3894

Canoistul Serghei Tarnovschi a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Încă o medalie pentru R. Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris. Serghei Tarnovschi a luat bronzul la proba de canoe simplu pe distanța de 1.000 de metri.

Serghei Tarnovschi a câștigat medalia de bronz la Jocurile OlimpiceFoto: olympic.md

Serghei Tarnovschi s-a clasat pe locul III după ce a fost devansat de reprezentanții Cehiei și Braziliei, transmite Știri.md.

De menționat că până acum sportivii care reprezintă R. Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris au reușit să câștige alte două medalii de bronz.

Știri.md amintește că judocanul Denis Vieru a adus duminică, 28 iulie, prima medalie, cea de bronz, pentru R. Moldova, prezentă la Jocurile Olimpice. Astfel, sportivul va încasa 2.000.000 de lei pentru această performanță istorică în judoul moldovenesc.

Totodată, la 29 iulie, judocanul moldovean Adil Osmanov a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Paris, învingându-l pe italianul Manuel Lombardo.

De asemenea, luptătoarea Anastasia Nichita s-a calificat în marea finală la Jocurile Olimpice, după victoria din semifinale. Ea s-a impus în lupta cu Hong Kexin, din China. Astfel, în seara zilei de 9 august, Anastasia Nichita se va duela cu japoneza Tsugumi Sakurai.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării