186
0
Când vor reveni pe teren fotbaliştii moldoveni legitimaţi la cluburi din Rusia
186
0

După Alexandru Bociuc, şi alţi fotbalişti moldoveni, legitimaţi la cluburi din Rusia, au aflat când vor reveni pe teren.

Foto: Publika.md

Cătălin Carp, Alexandru Gaţcan şi Valeriu Ciupercă vor putea intra din nou la joc începând cu data de 21 iunie, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Capul de afiş al etapei a 23-a Premier-Ligii rusești va fi meciul dintre ŢSKA Moscova şi liderul clasamentului, Zenit Sankt-Petersburg.

Ultimele 8 etape urmează să fie disputate doar într-o lună de zile, întrucât actualul campionat se va încheia pe 22 iulie.

Nu se ştie încă dacă partidele se vor desfăşura cu spectatori sau fără, deoarece, potrivit autorităţilor, ridicarea restricţiilor depinde de fiecare regiune sau subiect federal în parte.

Totodată, se va introduce noua regulă și echipele vor putea efectua cinci schimbări de jucători pe meci pentru a diminua riscul accidentărilor din cauza pauzei forţate de două luni la care au fost supuşi fotbaliştii.

La finele sezonului ultimele două clasate vor retrograda, iar locul lor va fi luat de primele clasate în divizia secundă. Meciurile din Cupa Rusiei se vor disputa începând tot cu data de 21 iunie, iar finala va avea loc pe 25 iulie.

În ultimul timp au stabilit datele reluării sezoanelor fotbalistice și alte câteva federații naționale de fotbal. Astfel, campionatul german se va relua în acest weekend, iar Premier League, La Liga şi Serie A - pe 12 şi 13 iunie.

O metodă unică de a pierde în greutate. -7 kg în 3 zile!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter