main logo
365

Când va putea reveni Aguero pe teren, după accidentul grav

Atacantul argentinian Sergio Aguero, golgheterul all-time clubului de fotbal Manchester City, a scăpat nevătămat dintr-un accident de circulație, petrecut în timp ce se îndrepta către centrul de pregătire al echipei sale.

Când va putea reveni Aguero pe teren, după accidentul grav

Potrivit cotidianului The Sun, bolidul Range Rover, în valoare de 150.000 de lire sterline, condus de Augero a intrat în coliziune cu un alt vehicul, ambele automobile suferind daune, însă nicio persoană nu a fost rănită, transmite Știri.md cu referire la sport.ro.

Spre norocul lui, Aguero va putea evolua în chiar următorul meci al lui Manchester City.

Ziarele din Anglia precizează, totodată, că vinovat pentru accident este șoferul celuilalt vehicul, care a intrat în mașina argentinianului.

Aguero a mai scăpat dintr-un accident acum 2 ani

În urmă cu doi ani, Sergio Aguero a fost implicat într-un accident în Olanda, însă atunci era doar pasager într-un taxi care îl transporta la aeroport, după ce asistase la un concert al solistului columbian Maluma. El a suferit atunci unele leziuni care l-au ținut departe de gazon două săptămâni.

De această dată, argentinianul nu a avut nicio problemă și este de așteptat să evolueze în meciul de campionat cu Crystal Palace, programat sâmbătă la Londra.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării