main logo
662

Campionatul Moldovei la lupte greco-romane, libere și feminine: Câștigătorii

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a publicat lista câștigătorilor la Campionatul Republicii Moldova la lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminine. Potrivit comunicatului de presă emis de MEC, ediția din acest an a întrunit circa 220 de sportivi și sportive din toate raioanele țării.

Campionatul la lupte greco-romane, libere și feminine: CâștigătoriiFoto: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Campionatul s-a desfășurat în perioada 23-24 martie 2023, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău și a avut drept scop selectarea sportivilor pentru participare la Campionatul European și Mondial din anul 2023, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Sportiva Irina Rângaci a obținut titlul de campioană a Republicii Moldova la lupte feminine, la categoria de 68 de kilograme. Anastasia Nichita s-a ales cu titlul de campioană a Republicii Moldova la lupte feminine la categoria de 59 de kilograme, iar sportivul Maxim Saculțan a devenit campion al Republicii Moldova la lupte libere la categoria de 65 de kilograme. 

Lista câștigătorilor la Campionatul Republicii Moldova la lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminine poate fi văzută în documentul atașat mai jos.

La evenimentul de premiere a asistat și primarul orașului Chișinău, Ion Ceban. Edilul capitalei a premiat şi a înmânat diplome de merit sportivilor din municipiul Chișinău pentru performanțele obținute la Campionatul European de lupte din orașul București.

Sportivii care au beneficiat de premii bănești și diplome pentru participarea la Campionatul European de lupte din orașul București sunt:
# Alexandrin Guțu – locul I la lupte greco-romane, premiu bănesc în valoare de 20 000 de lei;
# Vasile Diacon – locul II la lupte libere, premiu bănesc în valoare de 15 000 de lei;
# Radu Lefter – locul III la lupte libere, premiu bănesc în valoare de 10 000 de lei;
# Irina Rângaci – locul III la lupte libere, premiu bănesc în valoare de 10 000 de lei.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării