main logo
735

Boxerul Tyson Fury a cucerit centura de campion mondial, versiunea WBC

Boxerul englez Tyson Fury a cucerit centura de campion mondial în categoria grea, versiunea WBC. Sportivul britanic de 31 de ani l-a învins pe americanul Deontay Wilder printr-un knock-out tehnic în runda a 7-a şi a ieşit câştigător al duelului din ring susţinut în oraşul Las Vegas din statul american Nevada.

Boxerul englez Tyson Fury a cucerit centura de campion mondialFoto: Publika.md

Boxerul englez Tyson Fury a cucerit centura de campion mondial în categoria grea, versiunea WBC, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Sportivul britanic de 31 de ani l-a învins pe americanul Deontay Wilder printr-un knock-out tehnic în runda a 7-a şi a ieşit câştigător al duelului din ring susţinut în oraşul Las Vegas din statul american Nevada. 

Asta - după ce în runda a treia şi apoi în cea de-a cincea, Fury şi-a trimis adversarul de două ori la podea.

"Vreau să îi mulţumesc lui Deontay Wilder. A venit aici pregătit şi a demonstrat că are inimă de campion. Este un luptător. Va reveni în forţă şi va fi campion din nou, dar eu voi spune: "Regele a revenit pe tron", a spus boxerul Tyson Fury.

Tyson Fury a şi cântat după victorie.

A fost a doua confruntare dintre Tyson Fury şi Deontay Wilder, după cea din decembrie 2018, încheiată, surprinzător, la egalitate.

Pugilistul englez rămâne invincibil, el având în palmares 30 de victorii în 31 de partide. La rândul său, Deontay Wilder a pierdut prima confruntare în cariera profesionistă după 42 de victorii şi acea remiză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării