main logo
272

Boxerul Alexei Zavatin s-a clasat pe locul 2 la Sankt-Petersburg

Boxerul moldovean Alexei Zavatin (categoria supergrea) de la Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni) s-a clasat pe locul doi la turneul internațional ”Cupa Guvernatorului”, care s-a desfășurat la Sankt-Petersburg (Rusia).

Boxerul Alexei Zavatin s-a clasat pe locul 2 la Sankt-Petersburg

În meciul final el i-a cedat lui Magomed Abdullaev (Azerbaidjan), campion mondial de tineret, relatează Știri.md cu referire la Moldpres.

”Chiar dacă a fost învins în această partidă eu sunt satisfăcut de prestația sa. S-a deplasat bine în ring, a expediat lovituri puternice, punând adversarul său în dificultate. A fost un turneu util”, a declarat pentru agenție antrenorul lotului național Petru Caduc, care a urmărit pe video competiția la Grimăncăuți. Alexei Zavatin a fost secundat la turneu de antrenorul Vlad Caduc.

La Sankt-Petersburg au evoluat încă doi boxeri moldoveni, Dumitru Coșciug (81 kg) și Andrei Zaplitnâi (91 kg). Ei s-au clasat pe locurile cinci, respectiv, șapte în categoriile lor de greutate.

La turneu au participat pugiliști din 16 țări. În afară de Rusia, câteva dintre ele – Cuba, Kazahstan, Uzbekistan – figurează constant printre națiunile care dau tonul în această probă sportivă la turneele internaționale de amploare.

Locul premiant cucerit de Alexei Zavatin la Sankt-Petersburg este al doilea anul curent în palmaresul său. Anterior el a câștigat turneul internațional ”Beogradski pobednik” de la Belgrad (Serbia).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării