main logo
1119

Boxeri turci, infectați după un turneu la care au fost și 6 moldoveni

Pandemia de coronavirus continuă să lovească în sport! Doi boxeri turci şi antrenorul lor au fost diagnosticați cu COVID-19 după ce au revenit, săptămâna trecută, de la Londra, unde au participat la un turneu de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Boxeri turci, infectați după un turneu la care au fost și 6 moldoveniFoto: publika.md

Informaţia a fost confirmată de preşedintele federaţiei turce de profil, Eyup Gozgec, care a afirmat că nu au existat suficiente măsuri de precauţie din punct de vedere medical la locul de desfăşurare a competiţiei şi nici la hotel, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

La acest turneu din Marea Britanie au concurat şi 6 boxeri moldoveni. Sâmbăta trecută pugiliştii au revenit acasă şi se află la moment deja în carantină.

"Zilnic vorbesc cu băieţii din echipă. Prin mesaje ei îmi transmit temperatura corpului. La toţi deocamdată este bine - 36,4, 36,5. Cu boxerii din Turcia nu am locuit în hotel, nici nu am boxat cu ei", a spus antrenorul lotului naţional de box, Igor Untilă.

"Mă simt bine. Cred că virusul acesta nu m-a atins pe mine. Am avut contact cu diferite persoane, dar deocamdată probleme nu am observat. Mă simt minunat", a menționat boxerul, Alexandru Paraschiv.

La turneul de la Londra au participat aproximativ 350 de boxeri din 40 de ţări, dar după trei zile competiţia a fost suspendată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării