main logo
447

Belgienii îşi doresc victorie în finala mică a Campionatului Mondial de Fotbal 2018

Nu doar fotbaliştii fac show la Campionatul Mondial! Actorul şi interpretul american Will Smith s-a dat în spectacol la conferinţa de presă de la Moscova, prilejuită de participarea sa la ceremonia de închidere a turneului final.

Belgienii îşi doresc victorie în finala mică a CM 2018Belgienii îşi doresc victorie în finala mică a CM 2018

Smith a făcut apelul jurnaliştilor prezenţi la eveniment, întrebând care şi din ce ţară este, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Will Smith va cânta duminică înaintea finalei Franţa-Croaţia imnul oficial al turneului final al Campionatului Mondial.

Până la marea finală, astăzi se joacă aşa numită "finala mică". Anglia şi Belgia se vor înfrunta pentru a doua oară în această competiție în disputa pentru locul 3. Meciul va avea loc la Sankt Petersburg.

Fotbaliştii belgieni afirmă că vor să plece acasă cu capul sus de la Cupa Mondială şi de aceea vor să obţină o nouă victorie asupra Angliei după cea din faza grupelor, scor 1-0.

"Ne dorim foarte mult să terminăm aventura din acest an cu o victorie în acest meci și să mergem în vacanță cu emoţii pozitive. Vrem să câștigăm acest meci, să ne clasăm pe locul 3 şi să ne pregătim de noi provocări", a spus Iuri Tielemans, fotbalist la naţionala Belgiei.

De partea cealaltă, suporterii englezi îi contrazic vehement pe "diavolii roşii".

 "Niciodată Anglia nu a obținut medaliile de bronz la Campionatele Mondiale. Aşa că tot ce trebuie să facă e să joace cât se poate de bine. Dacă am văzut cât de entuziasmaţi sunt fotbaliştii când câştigă în play-off-urile campionatului intern, de ce să nu încerce acum să ne claseze pe locul 3 la Cupa Mondială", a spus un suporter al naţionalei Angliei. 

Finala mică, meciul Belgia-Anglia, va începe în această seară de la ora 17:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării