main logo
706

Autocarul lui Real Madrid, atacat de fanii cormoranilor

Autocarul în care se aflau jucătorii şi persoane din staff-ului clubului Real Madrid a fost atacat cu pietre de fanii lui Liverpool, pe drumul dintre hotel şi stadionul Anfield.

Autocarul lui Real Madrid, atacat de fanii cormoranilor

Miercuri seara, suporterii englezi au aşteptat echipa spaniolă cu torţe şi au aruncat cu diverse obiecte în autocar, chiar în apropierea arenei unde urma să aibă loc menşa retur dintre Liveropol şi Real Madrid, a anunţat marca.com, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Conform sursei citate, cel puţin o un geam al autocarului a fost spart, însă niciun membr al delegaţiei spaniole nu a fost rănit.

Clubul Liverpool a condamnat "comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al "câtorva persoane", după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, potrivit BBC.

"Condamnăm acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară.

Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane.

Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată.

Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili", a decalrat un purtător de cuvânt al clubului Liverpool.

Meciul retur dintre Liverool şi Real Medrid a început la ora 22.00.

Madrilenii s-au impus în prima manşă cu 3-1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării