main logo
389

Atacantul Mariano Diaz, de la Real Madrid, testat pozitiv la COVID-19

Fotbalistul Mariano Diaz, atacantul echipei Real Madrid, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat, marţi, campioana Spaniei, citată de agenţiile internaţionale de presă.

Atacantul Mariano Diaz, de la Real Madrid, testat pozitiv la COVID-19

În urma acestui anunţ, Mariano Diaz a devenit incert pentru meciul cu Manchester City, programat pe 8 august, pe Etihad Stadium, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Real a precizat că testele au fost efectuate luni, iar Diaz, care este ''în stare perfectă de sănătate'', se va autoizola la domiciliu.

Potrivit Europa Press, atacantul hispano-dominican nu a fost în contact cu coechipierii săi şi astfel nu ar exista riscul transmiterii virusului în rândul acestora.

Clubul a anunţat cazul pozitiv după antrenamentul de marţi, primul după o săptămână de pauză, în urma încheierii campionatului, al 34-lea câştigat de madrileni.

Real a fost învinsă cu 2-1 de Manchester City în prima manşă, după care competiţia a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus şi returul nu s-a mai putut disputa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării