main logo
821

Atacantul Ion Nicolaescu a semnat un contract cu echipa de fotbal israeliană Beitar Ierusalim

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat că atacantul moldovean Ion Nicolaescu a semnat azi, pentru un an, cu opțiunea de prelungire, contractul cu echipa de fotbal Beitar Ierusalim, care evoluează în Ligat Ha’Al, prima divizie din Israel.

Atacantul Ion Nicolaescu a semnat un contract cu echipa Beitar Ierusalim

Potrivit informațiilor, Ion Nicolaescu va debuta pentru noua sa echipă în data de 3 octombrie în meciul de acasă cu o altă echipă israeliană Maccabi Bnei Raina, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Conform federației, anterior atacantul de 23 de ani, născut la Chișinău, a mai jucat la Zimbru Chișinău, Șahtior Soligorsk (Belarus), FC Vitebsk (Belarus) și DAC 1904 Dunajská Streda (Slovacia). Împreună cu echipa Șahtior, sportivul a devenit deținător al Cupei Belarusului și vicecampion național, iar cu echipa DAC 1904 Dunajská Streda – vicecampion al Slovaciei. De asemenea, acesta a jucat pentru Naționalele U19 (opt meciuri), U20 (un partidă) și U21 (trei jocuri).

Pentru Naționala Moldovei, Ion Nicolaescu evoluează din anul 2018, iar de atunci el a disputat 30 de meciuri și a marcat nouă goluri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării