8 dec, 2019 16:40
321
0
Astăzi a avut loc deschiderea Campionatului Republicii Moldova de Judo
8 dec, 2019 16:40
321
0

Astăzi, 8 decembrie, a fost lansat Campionatul Republicii Moldova de Judo la care a luat parte și premierul Ion Chicu.

Șeful Executivului a felicitat sportivii, antrenorii, dar și toți actorii implicați în organizarea acestui eveniment, transmite Știri.md.

„Avem un scop comun - să readucem țara la înălțimea Olimpului. Vreau ca împreună să schimbăm și să îmbunătățim domeniul sportului”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, prim-ministrul le-a vorbit sportivilor despre măsurile întreprinse de Guvern în sensul îmbunătățirii infrastructurii obiectelor sportive din țară, inclusiv despre etapa de pregătire a lotului olimpic național pentru Jocurile Olimpice de vară din 2020 din Tokyo.

„Am inspectat săptămâna asta etapa de finalitate a executării Chișinău Arena. Acest obiectiv va oferi posibilitatea sportivilor să-și mențină forma și să se pregătească de competiții la cele mai înalte standarde”, a menționat Ion Chicu.

În rezultatul Campionatului Republicii Moldova la Judo, va fi apreciat lotul național care va reprezenta Republica Moldova la campionatele europene și mondiale.Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter