main logo
339

Asociația Fotbalului pe Plajă a omagiat laureații sezonului

Asociația Fotbalului pe Plajă din Republica Moldova a omagiat ieri laureații anului fotbalistic 2018.

Asociația Fotbalului pe Plajă a omagiat laureații sezonuluiAsociația Fotbalului pe Plajă a omagiat laureații sezonului

”Mulțumesc tuturor care au contribuit la consolidarea bunei noaste imagini, la obținerea unor rezultate bune. Sperăm să le înmulțim pe viitor”, a declarat în mesajul de salut adresat invitaților președintele Asociației, Eduard Crețu, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

”Este un minunat prilej de a ne bucura de succesele înregistrate, de a analiza neajunsurile semnalate pentru a le lichida. Fotbalul pe plajă este un gen de sport relativ nou și are nevoie de susținere. În acest context, vin cu o veste bună. Asociației i s-a repartizat terenul solicitat la Parcul din Valea Morilor și va avea posibilitatea să amenajeze un stadion cu toată infrastructura necesară”, a subliniat vicepreședintele Federației Moldovenești de Fotbal, Ruslan Berzoi.

Cel mai bun portar al sezonului fotbalistic pe plajă a fost ales Dumitru Bondarenco. Titlul ”Cel mai bun fundaș” i-a fost acordat lui Grigore Cojocaru. Cel mai bun atacant a devenit Nicolae Ignat. Cel mai bun jucător a fost desemnat Alexei Capsamun.

Titlurile de cei mai buni pe posturi au fost acordate și jucătorilor de la echipele de juniori și tineret. De asemenea, au fost nominalizați și cei mai buni arbitri ai campionatului, sponsorii competiției.

Cea mai bună echipă a fost declarată Olimpia Stels. Premiul Fair Play a fost oferit formației Școlii Sportive nr.12.

Asociația Fotbalului pe Plajă a fost fondată în 2008. Recenta ediție a campionatului național a fost a 11-a.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării