main logo
409

Arcadie Munteanu a devenit campion al APSM la tenis de câmp

Ziaristul Arcadie Munteanu a devenit în weekend campion al Olimpiadei Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de câmp.

Arcadie Munteanu a devenit campion al APSM la tenis de câmpFoto: mirceahodarnau.ro

În meciul final, el l-a învins cu scorul 6-3 pe reporterul independent Vadim Carauş, pe care l-a întrecut şi în faza grupelor cu 6-4, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

„Impresia mea a fost că în finală el nu a dorit să forţeze, să câştige cu orice preţ. A jucat mai mult pentru plăcere”, a declarat pentru agenţie câştigătorul competiţiei. 

Locul trei i-a revenit lui Ion Robu.

Arcadie Munteanu, producător la TV, a câştigat turneul de tenis de câmp a doua oară consecutiv.

Ultima probă din cadrul Olimpiadei APSM 2019 va fi fotbalul şi se va desfăşura la finele lunii curente. În programul ei competiţional figurează şase probe: bowling, biliard, joc de dame, şah, tenis de câmp şi fotbal. 

Din calendarul competițional au fost excluse, comparativ cu edițiile precedente, baschetul, badmintonul, natația și tenisul de masă. 

Actuala ediţie a Olimpiadei APSM este a 20-a. Bilanţul ei este făcut tradiţional în ajunul Zilei Internaţionale a Jurnalistului Sportiv, pe 2 iulie, instituită de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării