main logo
299

APSM a desfăşurat primul concurs din cadrul Olimpiadei tradiţionale

Ziariştii sportivi şi-au verificat ieri forţele, într-un local specializat din Capitală, la bowling, prima probă din cadrul ediţiei din anul curent a Olimpiadei Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM).

APSM a desfăşurat primul concurs din cadrul Olimpiadei tradiţionale

Premianţii turneului au devenit, în ordine, Andrei Revenco de la Jurnal TV, Vitalie Hadei (Ziarul Naţional) şi Arcadie Munteanu (PRO TV), transmite Știri.md cu referire la moldpres.

Câştigătorul competiţiei, Andrei Revenco, a fost condus la scor de Vitalie Hadei până spre sfârşitul meciului, însă a răsturnat spectaculos situaţia de pe tabela de marcaj în final după ce a reuşit consecutiv trei aruncări de maximum de puncte (10) şi a învins cu scorul general 152-146. „Am avut şi puţin noroc sportiv. M-a ajutat şi faptul că am concurat, spre deosebire de restul  participanţilor, cu propria bilă“, a declarat la finele turneului pentru agenţie campionul.

Competiţia a reunit 12 participanţi şi este una dintre cele mai populare în cadrul Olimpiadei. “Acesta-i criteriul principal la includerea disciplinelor în programul competiţional, care urmează să fie redus în comparaţie cu ediţiile precedente. Genurile de sport care vor figura în 2019 urmează să fie definitivate în timpul apropiat la executivul Asociaţiei”, a precizat preşedintele APSM, Eduard Ciobanu.

Ediţia din anul trecut a Olimpiadei s-a desfăşurat la 10 probe. Competiţia are loc anual. Bilanţul ei este făcut tradiţional în Ziua Internaţională a Jurnalistului Sportiv, 2 iulie, instituită de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive. Olimpiada APSM se desfășoară cu începere din 2000.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării