main logo
561

Apropiat al lui Schumacher, mărturii emoţionante: Aş fi înnebunit

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber (76 de ani), a declarat că nu mai crede că fostul mare campion de Formula 1 îşi mai poate reveni, după accidentul suferit la schi, în 2013.

Apropiat al lui Schumacher, mărturii emoţionante: Aş fi înnebunit

"După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta", a spus Weber, conform Daily Star.

Şi Jean Todt, fostul şef al celor de la Ferrari, a dezvăluit că îl vizitează de două ori pe lună pe Michael Schumacher, care este imobilizat după ce în urmă cu 5 ani a suferit un accident la schi, în Alpii francezi, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

"Îl iubesc pe Michael. îi vizitez familia. Mi-aş dori ca situaţia să fie alta. Când lumea mă întreabă care e cea mai frumoasă amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba între noi. Nu s-a întâmplat aşa pentru că aveam atât de multă pasiune pentru succes, încât atunci când s-a întâmplat am vrut să luăm următorul trofeu", a spus Todt în The Times.

Istoria dramei lui Michael Schumacher

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii 5 ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveţia.

La începutul lunii august, jurnaliştii de la irishmirror.ie au pus cap la cap informaţiile pe care le deţineau, iar Corinna, soţia lui, ar fi cheltuit până acum 20 de milioane de lire pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării