main logo
801

Antrenorul Roberto Bordin și-a trasat obiectivele la Sheriff

Roberto Bordin a intrat în pâine la Sheriff Tiraspol! Antrenorul italian, care a revenit la club după o pauză de aproape cinci ani, a făcut cunoștință cu fotbaliștii rămași în echipă, dar testează și potențiali jucători noi.

Antrenorul Roberto Bordin și-a trasat obiectivele la Sheriff

"Cel mai important e să stabilim o relație bună cu toți fotbaliștii. Important să nu fii doar un simplu antrenor, care doar urmărește prestația jucătorilor. Trebuie comunicare cu fiecare fotbalist și să fie înțelegere reciprocă, atât în teren, cât și în afara lui", a declarat Roberto Bordin, transmite Știri.md cu referire la Moldova1.md.

Bordin a antrenat Sheriff-ul în perioada 2016-2018. Atunci, italianul a calificat echipa în grupele Ligii Europei, unde a jucat cu Lokomotiv Moscova, FC Copenhaga și FC Zlin. Formația tiraspoleană a acumulat nouă puncte și a ratat „la mustață" calificarea în șaisprezecimile de finală în favoarea grupării daneze. Bordin spune că Sheriff a progresat de atunci, obținând performanțe de-a dreptul fabuloase, însă el a venit să continue șirul performanțelor.

"Desigur, ne-am adunat aici cu toții să obținem rezultate și mai bune. Primul obiectiv e să ajungem cât mai departe în Liga Conferințelor. Evident că am venit să obținem succese mai mari decât în trecut. Nu putem sta pe loc", a adăugat antrenorul lui Sheriff.

Pentru Bordin, primul meci oficial de după revenire va fi cel cu Partizan Belgrad în șaisprezecimile de finală ale Ligii Conferințelor. Partida tur e programată pe 16 februarie la Chișinău. Până atunci, Sheriff va efectua un cantonament în Turcia.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării