main logo
15483

Antrenorul Real Madrid a comentat victoria celor de la Sheriff Tiraspol

Antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti, a rezumat rezultatele meciului din Liga Campionilor cu Inter Milano (1:0).

Antrenorul Real Madrid a comentat victoria celor de la Sheriff TiraspolFoto: The Real Champs

„A trebuit să sufăr. În prima repriză, Inter a păstrat un ritm ridicat, ceea ce a dat roade în a doua repriză. Jocul a fost foarte echilibrat. Pierdem prea multe goluri, poziția lui Brozovic ne-a pus în dificultate, dar ne-am apărat. Noi și Inter suntem favoriți, ne-am folosit de avantajul nostru. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Sheriff Tiraspol să învingă în fața celor de la Shahtar Donețk. Trebuie să fim atenți”, a spus Ancelotti, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Realitatea.md amintește că echipa Sheriff Tiraspol a învins, miercuri seară, în meciul contra celor de la Shahtar Donețk cu 2-0.

Astfel, tiraspolenii s-au impus în primul meci din grupele Ligii Campionilor.

Moldova a reușit să devină cea de-a 34-a ţară reprezentată în grupele Ligii Campionilor, de la înființarea competiţiei. Sheriff Tiraspol a reuşit o performanţă fără precedent pentru fotbalul din Moldova.

Pentru a se număra printre cele 32 de echipe calificate în grupe, Sheriff Tiraspol a fost, însă, nevoită să joace patru tururi preliminare.

Moldovenii au trecut, rând pe rând, de echipe mult mai bine cotate, precum campioanele Albaniei, Armeniei, Serbiei, pentru ca în play-off să elimine, 3-0 şi 0-0, pe Dinamo Zagreb.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării