main logo
970

Angel Di Maria şi-a tatuat pe piciorul stâng Copa America

Angel Di Maria radiază de fericire după performanța Argentinei de la Copa America.

Angel Di Maria şi-a tatuat pe piciorul stâng Copa America

După Gianluigi Donnarumma, a venit rândul lui Angel Di Maria să își marcheze pe corp reușita alături de echipa națională, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Di Maria și-a tatuat trofeul de la Copa America

La nici o săptămână după ce Argentina a câștigat Copa America după ce a învins în finală Brazilia, cu scorul de 1-0, Angel Di Maria a decis să marcheze momentul într-o manieră care a prins în rândul fotbaliștilor.

Di Maria a fost cel care a dat lovitura de grație Braziliei, în minutul 22, cu o scăriță superbă, după ce brazilienii au fost mai periculoși în debut. Brazilia a forțat egalarea în repriza secundă, însă golul lui Richarlison a fost anulat pe motiv de offside.

Angel Di Maria a vrut să marcheze primul său trofeu de campion al Americii și și-a tatuat trofeul de la Copa America pe piciorul stâng pentru a-l purta întotdeauna cu el.

Imediat după finalul competiției, Di Maria a mers la un salon de tatuaje din Argentina și i-a cerut artistului de acolo să realizeze o schiță a trofeului obținut în fața Braziliei.

După ce a realizat tatuajul, artistul i-a cerut jucătorului de la Paris Saint Germain să îi dea un autograf pe tricoul Argentinei, iar fotbalistul s-a conformat.

Donnarumma a pornit moda tatuajelor cu trofeele câștigate cu echipele naționale

Di Maria nu este primul fotbalist care își tatuează trofeul câștigat alături de echipa națională.

Gianluigi Donnarumma a vrut să marcheze primul său trofeu internațional și a sărbătorit reușita de la EURO 2020 cu un tatuaj pe antebrațul stâng în care este reprezentat trofeul Campionatului European.

Gigio Donnarumma și-a făcut tatuajul la Roma, imediat după ce ”Squadra Azzura” s-a întors după victoria din finala Campionatului European.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării