main logo
1240

Andriy Shevchenko compară pandemia de coronavirus cu Cernobîl

Selecționerul Ucrainei Andriy Shevchenko (43 de ani), aflat la Londra, „unde stau închis în casă de zece zile”, își amintește că „aveam nouă ani în aprilie 1986. Am trăit un moment care a semănat mult cu acesta”.

Andriy Shevchenko compară pandemia de coronavirus cu Cernobîl

Pe 26 aprilie 1986, la dezastrul nuclear de la Cernobîl, Shevchenko era un copil. Se născuse pe 29 septembrie 1976, la Dvirkivscina, un sat din zona Kievului, un oraș situat la doar o sută de kilometri de locul exploziei. Nu a uitat, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Andriy Shevchenko, comparație între pandemia de coronavirus și Cernobîl

Aflat la Londra, „unde stau închis în casă de zece zile", faimosul atacant ucrainean, actualul selecționer al țării sale, își amintește în interviul pentru Sky Sport Italia că „aveam nouă ani în aprilie 1986. Am trăit un moment care a semănat mult cu acesta". Acum, unica soluție este „să respectăm regulile impuse. Să-i ajutăm pe medici, care sunt într-o misiune enormă. Ei sunt eroii vremurilor noastre".

„Să evităm comportamentele stupide. Nimeni nu poate avea certitudinea că a scăpat de virus. Să nu ieșim, nu trebuie să ne gândim doar la noi, ci mai ales la acele persoane pentru care infectarea reprezintă o mare problemă" - Andrei Șevcenko, selecționer Ucraina

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării